Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обява номер 3 - леко лъжат с годината.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Една Бургазлийка

Разхождахме се и минахме по автокъщите за спорта.
      Видях една алфа 159 и после я намерих в обявите
      https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...05552785773389

Запалихме я на място, запали от раз, нямаше димове, нямаше притрисания, но на криминално ниска цена.
      Това нормално ли е ? Някой да има наблюдения ?
      Има забележки по външният вид, вътрешно е екстра .. не съм тествал, дали всичко работи и тн.
      Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Според мен причината е,че е постна от всякъде.. даже мулти волан няма.. не знам и аз съм от Бургас и ще мина да е видя и ми се струва,че е била удраня от зад (поне от снимките)

Comment

• Да, няма мултифункционален волан, а и са й свалили лятите джанти и са сложили желязни.

Отзад пластмасовия спойлер под броянта е счупен от страната от която на 2.4- ките излиза вторият ауспух.
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Благодаря, много полезен отговор.
            Може да няма и автопилот въпреки, че е отбелязано да има.
            В обявата в 2 сайта пише, че има, а на място няма отбелязано.

Comment

• Пред това бижу е пълна с екстри: https://m.cars.bg/offer/c2454844
              По-постна май не съм виждал никога, дори борд комп няма

Comment

• Понеже съм карал 145цата 11 години без екстри и никакви проблеми не ми направи впечатление.
                Все пак благодаря, че ме светнахте за доста неща.
                Честно казано имам нужда само от темпомат, другото ми е малко излишно.
                Може би и едни хубави джанти. Да не се чудя за цената на колата .. тя няма нищо

Comment

• Тази от по-предишното мнение е даже и с манивели на задните врати. А в обявата пише почти всички екстри. Предполагам са имали предвид, че ги НЯМА
                  '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                  Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Днес я закачих на multiecuscan .. 334 000km
                    Последна редакция на одометър 29 000км
                    Излязоха 4 грешки, изчистих ги и излизаше една, настойчиво ..
                    - повечето бяха липса на връзка с даденият датчик.

Comment

• Ха-ха, верно отзад е с "манивели" на задните врати за сваляне на прозорците.

И не че няма борд компютър, а екранчето между скоростомер и оборотомер не е "мултифукционално променящо се" .

Честно казано, макар и в упътването за ползването да са показани такива екранчета, не вярвах да има такава 159-ка.

Сега виждам че ИМА .

Тя е само със светещи иконки между скоростомер и оборотомер, без възможност да извежда друга инфорамция - за разход на гориво, за радиостанцията и песента която свири в момента и т.н. Все едно гледам таблото на един мой познат със ситроен от далечната 1992 година ...
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Еми за 12 000 лв толкова.. кво искате :д

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

• Дано на нея, поне километрите и да са реални

Comment

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
                            Дано на нея, поне километрите и да са реални
                            https://m.cars.bg/offer/c2255320

Колега,
                            Тази е доста запазена. Бях да е гледам, но не е моята кола, прекалено базова е. Иначе е доста свежа, съединителя е добре, има хубави гуми, салонът е доста запазен. При палене се разтресе малко повече, но иначе си работи добре. Вероятно някой тампон на мотора.
                            Не съм я закачал на мултиекоскана.
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Лето господне 2018-то.
                              467 дни след покупката, все още не съм спукал глава, не съм ремонтирал и сменял нищо, освен консумативи!
                              Амин
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
                                Понеже съм карал 145цата 11 години без екстри и никакви проблеми не ми направи впечатление.
                                Все пак благодаря, че ме светнахте за доста неща.
                                Честно казано имам нужда само от темпомат, другото ми е малко излишно.
                                Може би и едни хубави джанти. Да не се чудя за цената на колата .. тя няма нищо

Много хора викат , екстри не ми трябват , да ама като ги имаш си е газариика , правят ти кеф , е например Ел. седалки .. използваш ги 1-2 пати в годината ама па ги имаш + това екстрите подържат цената на колата по добре
                                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
                                X